Over ons


Wij zijn AVB Elektra, een allround elektrotechnisch installatiebedrijf met een hoog klanttevredenheidspercentage wat zich over de jaren gespecialiseerd heeft in een ruim aanbod aan verschillende elektrotechnische toepassingen. AVB Elektra staat borg voor hoge kwaliteit, totaalservice en flexibiliteit. Wij voldoen daarnaast aan de door de branche gestelde kwaliteitsnormeringen, alsmede certificatie.

Waarom voor ons keizen


Betrouwbaar en effectief

AVB Elektra beschikt niet alleen over brede, actuele vakkennis op het gebied van elektra en elektronische installaties, maar heeft ook jarenlange (werk)ervaring hiermee. Wij zijn gewend effectief te werken en zijn pas tevreden als u dat bent.

Hoge kwaliteit

Wij kunnen hoge kwaliteit garanderen door te werken met zeer gekwalificeerd personeel, uitsluitend zaken te doen met gerenommeerde leveranciers en het gebruik te maken van eerste klas producten.

Totaalservice

Wanneer u bij ons een project start, bieden wij een betrouwbare totaalservice van A tot Z. Naast de installatie van elektra voorzieningen voeren wij uitgebreid overleg en houden contact met alle betrokken partijen gedurende het proces. Ook hebben wij een directe en adequate probleemoplossende uitvoering bij storing en calamiteiten. Op deze manier staan een optimaal resultaat en klanttevredenheid bij ons altijd centraal.

Onze certificeringen