Diensten


Woningbouw / Villabouw

Wij installeren graag uw elektrotechnische toepassingen om uw woning/villa compleet en meer dan functioneel te maken. Elektra voorzieningen zijn in bijna ieder huishouden een onmisbaar onderdeel geworden, vandaar dat deze optimaal moeten werken en bij moeten dragen aan een luxueuze leefomgeving en uw wooncomfort.

Domotica

De wereld wordt steeds slimmer, en zo ook de domotica. Domotica zijn prachtige elektronische toepassingen die ons leven comfortabeler en makkelijker maken. Denk hierbij aan het op afstand bedienen van bijvoorbeeld uw verlichting, verwarming of gordijnen. Wij verzorgen de installatie van professionele domotica om ook u van alle gemakken te voorzien. Heeft u interesse? Wij tonen u graag de mogelijkheden in onze demonstratie ruimte.

Onderhoud / Beheer

Elektra vereist onderhoud, niet alleen voor de veiligheid maar ook voor de duurzaamheid van uw voorzieningen. Het is dan ook belangrijk dat onderhoud en beheer van uw elektra serieus en grondig wordt bijgehouden, wat u uitstekend aan ons kunt toevertrouwen.

Renovatie

Soms niet alleen noodzakelijk, renovatie van elektrotechnische voorzieningen levert vaak ook extra voordelen op. Het biedt vaak meer comfort en/of luxe en er kan meer energie worden bespaard, wat beter is het voor het milieu. Wij bieden een professionele en gedegen aanpak van uw renovatieproject, waarmee een soepel, efficiënt verloop en ultieme renovatie kunnen worden gegarandeerd.

Ledverlichting

De installatie en toepassing van LED verlichting vraagt om een specifieke expertise, die wij als AVB Elektra bezitten. Niet alleen gaat deze verlichting langer mee dan spaarlampen; LED verlichting bespaart ook energie, heeft lage onderhoudskosten, is dimbaar en bestaat in verschillende kleuren. Wij hebben deze verlichting dan ook al in veel huishoudens en bedrijven mogen installeren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn nauwelijks meer weg te denken in de milieubewuste tijden van nu. Zonnepanelen voorzien u van duurzame stroom en zijn daarom milieuvriendelijk en rendabel. Wij monteren dan ook graag uw bijdrage aan klimaatbeheersing!

Beveiliging

Wij beveiligen graag uw woning, kantoor of bedrijventerrein door de installatie van complexe en innovatieve beveiligingssystemen. Door de installatie van detectiesystemen met alarmopvolging kunnen inbrekers ontmoedigd en vertraagd worden. Bescherm uw materieel en bezit door onze installatie, en daardoor foutloze werking, van de meest geavanceerde beveiligingssystemen.

Buitenverlichting

Om uw tuin, park of bedrijventerrein compleet en sfeervol te maken, installeren wij graag schitterende en functionele buitenverlichting. Onze mogelijkheden op het gebied van buitenverlichting zijn veelzijdig, praktisch en gebruiksvriendelijk, maar bovenal zeer innovatief.

Groepenkasten

Het samenstellen en installeren van groepenkasten vereist ingewikkelde elektrotechnische structuren waar veel bij komt kijken. Een groepenkast verdeeld en beveiligd de elektrische energie over de gehele elektrische installatie van een gebouw. Dat deze zeer professioneel moeten worden aangelegd en geïnstalleerd, behoeft dan ook geen uitleg. Wij nemen deze taak dan ook zeer serieus en gaan altijd uiterst zorgvuldig te werk.

Datanetwerken

Door een datanetwerk kunnen twee of meer apparaten (telefoons, computers, stuursystemen of zelfs weerstations) door middel van overdracht van data, digitaal of analoog, met elkaar communiceren. De voordelen zijn het besparen van kosten aan materiaal, het geven van hogere communicatiesnelheden en het ongevoelig zijn voor elektromagnetische storingen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van de meest complexe infrastructuren voor deze datanetwerken en staan altijd garant voor optimale prestaties hiervan.